Betalning

För att behålla din bokning måste betalning ske minst 48 timmar i förväg. 

Vi accepterar kortbetalning med betal- och kreditkort på vår digitala plattform Practice Better och där kan man även betala med Google Pay och Apple Pay.

Avbokning via telefon eller e-post måste göras minst 48 timmar före en konsultation annars debiteras 50 % av konsultationspriset. 

Hjälp att finansiera din behandling? V g se info om Liva Vitae längst ned på vår sida med priser.

Vid försenad betalning tillkommer en dröjsmålsränta motsvarande referensränta + 8% samt påminnelseavgift på 60 SEK. Vid fortsatt utebliven betalning går ärendet vidare till inkasso.

Vårdtjänster är momsfria. Allmän kostrådgivning är momspliktig med 25% moms. Priser som anges på sidan om våra priser är inklusive förekommande moms.

Friskvårdsbidraget kan användas till en del av våra tjänster som betraktas som allmän kostrådgivning men kan inte användas för vårdtjänster.

Kostnad för provtagning ingår ej i besökskostnad. Inom funktionsmedicin använder vi oss av så kallade funktionsmedcinska tester. En vanlig prisbild för dessa ligger mellan 2.000 - 10.000 SEK där vi använder oss externa laboratorier som sätter priserna.

Utöver kostnaden för provtagningen tillkommer kostnaden för genomgång/tolkning av provsvar hos oss där vi tar ställning till provsvaret och lägger tid på att analysera testet och vad
svaret innebär i förhållande till din unika hälsosituation. För ytterligare information, läs våra allmänna villkor samt vår sida med priser.